neděle 16. února 2014

Online servis PC

Proč servis počítače on-line?

PC servis online
Hlavní výhodou je, že se nemusíte nikam harcovat s počítačem. Navíc to vyjde po všech stránkách levněji. Ušetříte čas, námahu i peníze. Někdy sídlí opravdu dobrý technik, který Vám skvěle vyčistí počítač od virů a spamů, tady to trochu poladí, zrychlí, upraví, aktualizuje zastaralé ovladače, trochu dále než by se Vám líbilo. Proto online servis.

Srovnávám to s opravou auta. Rád bych, aby opravář sedl do mého auta, svezl se, choval se jako by to bylo jeho auto, a řekl mi, je potřeba to a to, a udělal to. Přesně tak se chovají technici k Vašemu počítači při servisních opravách  na dálku.

Online servis PC

On-line servis na dálku funguje díky speciálnímu programu, který umožňuje pracovat ve Vašem počítači, přičemž Vy sledujete pohyb technika, postup servisních prací a jeho zásahy čištění, instalace a nastavení systému. Co tím získáte? Zrychlení a optimalizaci počítače, aktualizované ovladače zařízení, odvirování zbavení se virů a spamu, zabezpečíte PC proti napadení, atp. Pomůže Vám pochopit systém počítače, naučit Vás nainstalovat a nastavit základní parametry programů a systému, tiskáren, pomoci Vám v orientaci na Vašem počítači. On-line servis na dálku chce pomoci i seniorům, kteří neměli tu výhodu dnešního mládí, aby se naučili na počítači dříve a rádi by do problematiky moderních technologií přesto pronikli.

Ano, má to jednu nevýhodu. Vidí vaše data, uložená v počítači. Ale ptám se, když odvezete počítač do servisního střediska, tam vaše data nevidí? Navíc jim řeknete hesla skoro na všechno. Při servisu online se můžete dívat na plochu a vidíte přesně, co a kde servisní technik dělá, a hesla si tam můžete dávat sami.

Důležitou výhodou je to, že se při práci počítačového technika učíte, co kde a kam, a příště si lecos můžete opravit i sami. Navíc se dá při komunikaci servisním chatem PC technika na lecos zeptat. Za vyzkoušení nic nedáte.

http://onlineservis.eu/


Žádné komentáře:

Okomentovat